fbpx
średnia ocena
4.7 / 5

Opinie

Zobacz opinie Pacjentów, którzy podjęli leczenie w Orto Village.

 

Pani Kasia trafiła do nas z bólem zęba. Podczas wizyty wykonano przegląd jamy ustnej Pacjentki oraz ustalono termin pierwszej konsultacji u Doktor Kwaśnik. Po jej przeprowadzeniu przedstawiliśmy Pacjentce indywidualny plan kompleksowego leczenia, które zostało natychmiast wdrożone. Jak mówi sama Pani Kasia, leczenie zdecydowanie poprawiło jakość jej życia i zapewniło wyjątkowy komfort psychiczny.

Oceń treść
Średnia ocena: 5 (na 1 głosy)

 
ORTO-VILLAGE, Gabinet Stomatologiczny


 

Aneta Dzwonek
Aneta Dzwonek
2021-09-10T16:28:18+0000
Szybka, sprawna i bezbolesna obsługa.
Katarzyna Dobrowolska
Katarzyna Dobrowolska
2021-04-22T16:56:53+0000
Polecam!Syn bardzo zadowolony.😀
Kasia Bożyk
Kasia Bożyk
2021-04-14T20:52:13+0000
Polecam bez wahania! Przetestowalam umiejętności I doświadczenie chyba każdego specjalisty z OrtoVillage❤ od leczenia zachowawczego, higienizacji, wizyt chirurgicznych, herbatki I pogadanek na recepcji po piękny biały uśmiech od Dr. Wojciecha😊🙏 Dziękuję I napewno dalej będę polecać!read more
Dariusz Bojanowski
Dariusz Bojanowski
2021-03-25T19:53:58+0000
Profesjonalizm w każdym calu👍 Miła obsługa, świetna atmosfera i poczucie komfortu jakie daje cały zespół specjalistów- lekarzy z powołania i pasji. Polecam serdecznie, Orto-Village👍❤️💯❗️read more
Joanna Juhnke
Joanna Juhnke
2021-03-04T06:40:26+0000
Wszystkie moje dzieci zadowolone, pełen profesjonalizm, czysto, sterylnie i przemili lekarze i cała ekipa. Pan Doktor od wyrywania zębów🙈nie pamiętam nazwiska rewelacja!!read more
Kamil Cwyl
Kamil Cwyl
2021-02-05T12:37:09+0000
Super fachowa obsługa❗ Bardzo polecam❗Córka nie chce wychodzić od stomatologa, ponieważ podczas wizyty leży wygodnie i ogląda bajki na "suficie" 😅read more
Izabela Zdrojek
Izabela Zdrojek
2021-01-19T12:51:25+0000
Trafiłam do Ortvillage do dr Chmielnickiej. Przesympatyczna, przemiła i wspaniała Kobieta oraz Doktor. Pierwsza, która wzbudziła we mnie pozytywe odczucia do stomatologa. Już samym spiłowaniem starej plomby zniwelowała ból, czego nie wykonał nikt z 3 innych lekarzy. Polecam wszystkim, którzy boją się dentysty 😊read more
Marta Długosz
Marta Długosz
2019-12-21T13:49:47+0000
Polecam wszystkim którzy marzą o pięknym uśmiechu!! Pani dr Magda Terentiew oraz dr Beata Bukowska - serdeczne dzięki za opiekę i otwarta postawa jeśli chodzi o moje często niełatwe oczekiwania ;) Bardzo tez doceniam opiekę Pani Karoliny Wojtala - konkret, wiedza i profesjonalizm!read more
Renata Floyd
Renata Floyd
2019-12-20T08:16:57+0000
Kompletnie nie rozumiem podejscia do obslugi pabjentow. Mam zaplacic 100 zl za to ze przyjde i ktos mnie obejrzy i dopiero skieruje do innego lekarza . Moze cos zle zrozumielam, bo nigdzie mi czegos takiego nie proponowano jeszcze . Nie oczekuje leczenia za darmo ale placenie 100 zl za wizyte , zeby pani doktor skierowala to chyba nieporozumienie.Dobrze ze pani odbierajaca telefony o tym mowiread more
Karoll Nov
Karoll Nov
2019-09-21T18:13:44+0000
Polecam. Chodzę tam z córkami. opieka ,leczenie i stomatolodzy naprawdę z super podejściem. Bez bólu. W super klimacie. Dzieci tez chętnie chcą wracać. 👌nawet po usuwaniu ząbka 🤗read more
Patrycja Reszka
Patrycja Reszka
2019-09-04T19:00:48+0000
Dopiero raz korzystałam z usług ale jestem bardzo zadowolona. Dziecko wyszło przeszczesliwe choć miało usuwany ząbek. Napewno wrócimy i z całego serca polecamy 👍👍👍read more
Arek Rembiewski
Arek Rembiewski
2019-09-04T15:00:08+0000
Polecam jest mega profesjonalnie. 👍🏻
Marta Kiliańczyk
Marta Kiliańczyk
2019-07-18T12:53:08+0000
Ortovillage polecam wszystkim, którzy chcą miec piękny i ZDROWY uśmiech, pełen profesjonalizm, ludzkie podejście i mnóstwo empatii:) wiem ,że podczas leczenia jestem w dobrych rękachread more
Sylwia Koper
Sylwia Koper
2019-07-08T17:44:37+0000
Doktor Ola najlepsza 👍🏼, synek po wizycie zawsze wychodzi uśmiechnięty 😀
Jarosław Bułka
Jarosław Bułka
2019-05-10T13:07:25+0000
Zdecydowanie polecam! Jestem zadowolony zarówno z leczenia jak i uśmiechu :)
Anna Andziak
Anna Andziak
2019-04-25T07:24:27+0000
Zdecydowanie polecam
G-funt Grandon
G-funt Grandon
2019-04-16T10:15:56+0000
Martyna Walas-Szuniewicz
Martyna Walas-Szuniewicz
2019-04-12T09:17:31+0000
Troskliwa opieka i prawdziwi fachowcy. Gorąco polecam!
Paulina Koziar
Paulina Koziar
2019-04-07T19:09:55+0000
Profesjonalne podejście mimo młodego wieku pacjenta ;) oraz dużo cennych wskazówek do wykorzystania na codzień
Marta Frelich
Marta Frelich
2019-03-27T12:33:59+0000
Zdecydowanie polecam ! Personel bardzo profesjonalny i przemiły ! Jeśli ktoś chce przełamać strach przed wizytami u stomatologa to jest to idealne miejsce 😁 Nowoczesny, profesjonalny sprzęt. Wszystko na najwyższym poziomie !read more
Magdalena Krzewska
Magdalena Krzewska
2019-03-14T17:04:49+0000
Bardzo sympatyczna obsługa, jestem zadowolona z uśmiechu. Będę przeszczęśliwa kiedy moje zęby będą już wyprostowane 😇 Polecam wszystkim gorąco! 😁💖😁read more
Beata Krzewska
Beata Krzewska
2019-03-14T16:58:48+0000
Profesjonalna, sympatyczna obsługa. Gorąco polecam
Ewa Dawidczyk
Ewa Dawidczyk
2019-03-14T12:14:51+0000
Z czystym sumieniem polecam! Jestem bardzo zadowolona, moja córcia również :) podejście do pacjenta profesjonalne oraz bez zarzutów.read more
Ania Sokołowska
Ania Sokołowska
2019-03-12T12:25:57+0000
Świadomie polecam tą placówkę!
Sandra Pyra
Sandra Pyra
2019-03-12T06:49:22+0000
Bardzo polcem dr.Michała, który uratował mnie po 2-dniowym bólu wywołanym wychodząca ósemką. Mimo strachu (nie przepadam za dentystami) bym wróciła jeszcze raz :) Świetna obsługa !!read more
Patrycja Sun
Patrycja Sun
2019-01-11T19:34:52+0000
Polecam dla dzieci Pani Doktor Bajka . Dziękujemy
Marcin Długosz
Marcin Długosz
2018-04-19T19:54:06+0000
Zdecydowanie polecam i jednocześnie dziękuje Orto Village za profesjonalną i serdeczną usługę !! do zobaczenia!
Ania Brzezińska-Jakowiecka
Ania Brzezińska-Jakowiecka
2017-07-08T20:42:59+0000
Agnieszka Parol
Agnieszka Parol
2017-06-14T20:54:15+0000
Bardzo profesjonalna obsługa. Doktorzy podchodzą indywidualnie do każdej osoby. Gabinety nowoczesne i bardzo sterylne. Polecam z pełną odpowiedzialnością.read more
Katarzyna Krześniak
Katarzyna Krześniak
2016-11-07T14:00:30+0000
Sylwester Drzewicki
Sylwester Drzewicki
2016-11-04T06:14:49+0000
Katarzyna Ptaszyńska
Katarzyna Ptaszyńska
2016-11-02T19:26:52+0000
Moja córka powiedziała - mam świadomość dobrego wyboru. Z chęcią odwiedzamy stomatologię i ortodoncje. Polecamy: dobrzy fachowcy, dobry sprzęt i cudowna obsługa.read more
Next Reviews

 

ORTO-VILLAGE, Gabinet STOMATOLOGICZNY IconORTO-VILLAGE, Gabinet STOMATOLOGICZNY

Ogrodowa 1A, Wola Mrokowska

4,5 22 reviews

  • Avatar Kasia Maciejewska ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Polecam bez wahania! Przetestowalam umiejętności I doświadczenie chyba każdego … więcej specjalisty z OrtoVillage❤ od leczenia zachowawczego, higienizacji, wizyt chirurgicznych, herbatki I pogadanek na recepcji po piękny biały uśmiech od Dr. Wojciecha😊🙏 Dziękuję I napewno dalej będę polecać!
  • Avatar Agnieszka Malinowska ★★★★★ 3 tygodnie temu
    Miałam przyjemność skorzystać z usług ORTO-VILLAGE podejście do pacjenta 5gwiazdek … więcej profesjonalny sprzęt efekt końcowy 5gwiazdek polecam 👍👍❤❤
  • Avatar Kamil Cwyl ★★★★★ 2 miesiące temu
    Super fachowa obsługa❗ Bardzo polecam❗Córka nie chce wychodzić od stomatologa, … więcej ponieważ podczas wizyty leży wygodnie i ogląda bajki na "suficie" 😅
  • Avatar Jan ★★★★★ 2 miesiące temu
    Miła i profesjonalna obsługa. Ceny trochę wysokie. Ale za to mają dobry i profesjonalny … więcej sprzęt. Bardzo polecam Cena adekwatna do jakości.
  • Avatar Magdalena Krzewska ★★★★★ 2 miesiące temu
    Polecam opiekę ortodontyczną u Pani Magdaleny Tierentiew. Zawsze działa według … więcej ustalonego planu, którego celem jest piękny uśmiech. Wspominając o bardzo przyjaznej atmosferze w gabinecie jak i poza nim.
    Serdecznie pozdrawiam całą ekipę ORTO-VILLAGE Magdalena K.

Dodaj opinię w Google




    Zapisz się na konsultację

    Focus-Promedi-piktogram-liczniki-implanty
    0
    wszczepionych mplantów
    dentysta
    0
    założonych apartów na zęby
    Focus-Promedi-piktogram-liczniki-zadowolonych-Pacjentow
    0
    wyleczonych pacjentów
    Focus-Promedi-piktogram-liczniki-lat-doswiadczenia
    0
    lat doświadczenia
    dentysta Wola Mrokowska
    Pobierz bezpłatny poradnik ekspertów

    Szukasz gabinetu dla siebie i swojej rodziny? Chcesz podjąć leczenie stomatologiczne, ale nie wiesz na co zwrócić uwagę wybierając swojego dentystę? Pobierz poradnik przygotowany przez nasz zespół i dowiedz się czym się kierować przy wyborze stomatologa