fbpx
średnia ocena
4.7 / 5

Opinie

Zobacz opinie Pacjentów, którzy podjęli leczenie w Orto Village.

 

Pani Karolina trafiła do nas z problemem ortodontycznym, którego od dłuższego czasu nie mogła rozwiązać. Po wielu latach nieudanej korekcji, wreszcie zdecydowała się na leczenie u doktor Tierentiew, a jego efekty można podziwiać na filmie! Jak mówi sama Pacjentka, nasz gabinet docenia nie tylko za skuteczność, ale za przyjemną atmosferę, która miała wpływ na cały proces leczenia. Teraz cieszy się pięknym uśmiechem, wolnym od problemów ortodontycznych!

 


Pani Kasia trafiła do nas z bólem zęba. Podczas wizyty wykonano przegląd jamy ustnej Pacjentki oraz ustalono termin pierwszej konsultacji u Doktor Kwaśnik. Po jej przeprowadzeniu przedstawiliśmy Pacjentce indywidualny plan kompleksowego leczenia, które zostało natychmiast wdrożone. Jak mówi sama Pani Kasia, leczenie zdecydowanie poprawiło jakość jej życia i zapewniło wyjątkowy komfort psychiczny.

Oceń treść
Średnia ocena: 5 (na 2 głosy)

 
ORTO-VILLAGE, Gabinet Stomatologiczny


 

Dorota Dudzińska
Dorota Dudzińska
2022-04-06T18:21:56+0000
Jestem bardzo zadowolona z leczenia ortodontycznego. Doceniam dobrą współpracę z różnymi specjalistami i indywidualne podejście do pacjenta. Polecam.read more
Agnieszka Goc
Agnieszka Goc
2022-03-02T09:56:05+0000
Z czystym sumieniem polecam dr.Michała Karpińskiego.Pełen profesjonalizm,wiedza i siła spokoju oraz umiejętność podejścia do każdego pacjenta indywidualnie.read more
Marta Magdalena
Marta Magdalena
2022-02-22T15:08:31+0000
Polecam, chociaż wizyta u dentysty nie może być przyjemna to wyszłam bardzo zadowolona 😅
Janek Pawlina
Janek Pawlina
2022-02-21T16:29:33+0000
Bardzo miła i profesjonalna obsługa 😁
Aleksandra Madzio
Aleksandra Madzio
2022-02-21T16:19:29+0000
Nowoczesny i przyjazny pacjentom gabinet stomatologiczny, który spełni oczekiwania tych najbardziej wymagających. Polecam😊read more
Aneta Dzwonek
Aneta Dzwonek
2021-09-10T16:28:18+0000
Szybka, sprawna i bezbolesna obsługa.
Katarzyna Dobrowolska
Katarzyna Dobrowolska
2021-04-22T16:56:53+0000
Polecam!Syn bardzo zadowolony.😀
Kasia Bożyk
Kasia Bożyk
2021-04-14T20:52:13+0000
Polecam bez wahania! Przetestowalam umiejętności I doświadczenie chyba każdego specjalisty z OrtoVillage❤ od leczenia zachowawczego, higienizacji, wizyt chirurgicznych, herbatki I pogadanek na recepcji po piękny biały uśmiech od Dr. Wojciecha😊🙏 Dziękuję I napewno dalej będę polecać!read more
Dariusz Bojanowski
Dariusz Bojanowski
2021-03-25T19:53:58+0000
Profesjonalizm w każdym calu👍 Miła obsługa, świetna atmosfera i poczucie komfortu jakie daje cały zespół specjalistów- lekarzy z powołania i pasji. Polecam serdecznie, Orto-Village👍❤️💯❗️read more
Joanna Juhnke
Joanna Juhnke
2021-03-04T06:40:26+0000
Wszystkie moje dzieci zadowolone, pełen profesjonalizm, czysto, sterylnie i przemili lekarze i cała ekipa. Pan Doktor od wyrywania zębów🙈nie pamiętam nazwiska rewelacja!!read more
Kamil Cwyl
Kamil Cwyl
2021-02-05T12:37:09+0000
Super fachowa obsługa❗ Bardzo polecam❗Córka nie chce wychodzić od stomatologa, ponieważ podczas wizyty leży wygodnie i ogląda bajki na "suficie" 😅read more
Marta Długosz
Marta Długosz
2019-12-21T13:49:47+0000
Polecam wszystkim którzy marzą o pięknym uśmiechu!! Pani dr Magda Terentiew oraz dr Beata Bukowska - serdeczne dzięki za opiekę i otwarta postawa jeśli chodzi o moje często niełatwe oczekiwania ;) Bardzo tez doceniam opiekę Pani Karoliny Wojtala - konkret, wiedza i profesjonalizm!read more
Renata Floyd
Renata Floyd
2019-12-20T08:16:57+0000
Kompletnie nie rozumiem podejscia do obslugi pabjentow. Mam zaplacic 100 zl za to ze przyjde i ktos mnie obejrzy i dopiero skieruje do innego lekarza . Moze cos zle zrozumielam, bo nigdzie mi czegos takiego nie proponowano jeszcze . Nie oczekuje leczenia za darmo ale placenie 100 zl za wizyte , zeby pani doktor skierowala to chyba nieporozumienie.Dobrze ze pani odbierajaca telefony o tym mowiread more
Karoll Nov
Karoll Nov
2019-09-21T18:13:44+0000
Polecam. Chodzę tam z córkami. opieka ,leczenie i stomatolodzy naprawdę z super podejściem. Bez bólu. W super klimacie. Dzieci tez chętnie chcą wracać. 👌nawet po usuwaniu ząbka 🤗read more
Patrycja Reszka
Patrycja Reszka
2019-09-04T19:00:48+0000
Dopiero raz korzystałam z usług ale jestem bardzo zadowolona. Dziecko wyszło przeszczesliwe choć miało usuwany ząbek. Napewno wrócimy i z całego serca polecamy 👍👍👍read more
Arek Rembiewski
Arek Rembiewski
2019-09-04T15:00:08+0000
Polecam jest mega profesjonalnie. 👍🏻
Marta Kiliańczyk
Marta Kiliańczyk
2019-07-18T12:53:08+0000
Ortovillage polecam wszystkim, którzy chcą miec piękny i ZDROWY uśmiech, pełen profesjonalizm, ludzkie podejście i mnóstwo empatii:) wiem ,że podczas leczenia jestem w dobrych rękachread more
Sylwia Koper
Sylwia Koper
2019-07-08T17:44:37+0000
Doktor Ola najlepsza 👍🏼, synek po wizycie zawsze wychodzi uśmiechnięty 😀
Jarosław Bułka
Jarosław Bułka
2019-05-10T13:07:25+0000
Zdecydowanie polecam! Jestem zadowolony zarówno z leczenia jak i uśmiechu :)
Anna Andziak
Anna Andziak
2019-04-25T07:24:27+0000
Zdecydowanie polecam
G-funt Grandon
G-funt Grandon
2019-04-16T10:15:56+0000
Martyna Walas-Szuniewicz
Martyna Walas-Szuniewicz
2019-04-12T09:17:31+0000
Troskliwa opieka i prawdziwi fachowcy. Gorąco polecam!
Paulina Koziar
Paulina Koziar
2019-04-07T19:09:55+0000
Profesjonalne podejście mimo młodego wieku pacjenta ;) oraz dużo cennych wskazówek do wykorzystania na codzień
Marta Frelich
Marta Frelich
2019-03-27T12:33:59+0000
Zdecydowanie polecam ! Personel bardzo profesjonalny i przemiły ! Jeśli ktoś chce przełamać strach przed wizytami u stomatologa to jest to idealne miejsce 😁 Nowoczesny, profesjonalny sprzęt. Wszystko na najwyższym poziomie !read more
Magdalena Krzewska
Magdalena Krzewska
2019-03-14T17:04:49+0000
Bardzo sympatyczna obsługa, jestem zadowolona z uśmiechu. Będę przeszczęśliwa kiedy moje zęby będą już wyprostowane 😇 Polecam wszystkim gorąco! 😁💖😁read more
Beata Krzewska
Beata Krzewska
2019-03-14T16:58:48+0000
Profesjonalna, sympatyczna obsługa. Gorąco polecam
Ewa Dawidczyk
Ewa Dawidczyk
2019-03-14T12:14:51+0000
Z czystym sumieniem polecam! Jestem bardzo zadowolona, moja córcia również :) podejście do pacjenta profesjonalne oraz bez zarzutów.read more
Ania Sokołowska
Ania Sokołowska
2019-03-12T12:25:57+0000
Świadomie polecam tą placówkę!
Sandra Dąbrowska
Sandra Dąbrowska
2019-03-12T06:49:22+0000
Bardzo polcem dr.Michała, który uratował mnie po 2-dniowym bólu wywołanym wychodząca ósemką. Mimo strachu (nie przepadam za dentystami) bym wróciła jeszcze raz :) Świetna obsługa !!read more
Patrycja Sun
Patrycja Sun
2019-01-11T19:34:52+0000
Polecam dla dzieci Pani Doktor Bajka . Dziękujemy
Marcin Długosz
Marcin Długosz
2018-04-19T19:54:06+0000
Zdecydowanie polecam i jednocześnie dziękuje Orto Village za profesjonalną i serdeczną usługę !! do zobaczenia!
Ania Brzezińska-Jakowiecka
Ania Brzezińska-Jakowiecka
2017-07-08T20:42:59+0000
Agnieszka Parol
Agnieszka Parol
2017-06-14T20:54:15+0000
Bardzo profesjonalna obsługa. Doktorzy podchodzą indywidualnie do każdej osoby. Gabinety nowoczesne i bardzo sterylne. Polecam z pełną odpowiedzialnością.read more
Katarzyna Krześniak
Katarzyna Krześniak
2016-11-07T14:00:30+0000
Sylwester Drzewicki
Sylwester Drzewicki
2016-11-04T06:14:49+0000
Katarzyna Ptaszyńska
Katarzyna Ptaszyńska
2016-11-02T19:26:52+0000
Moja córka powiedziała - mam świadomość dobrego wyboru. Z chęcią odwiedzamy stomatologię i ortodoncje. Polecamy: dobrzy fachowcy, dobry sprzęt i cudowna obsługa.read more
Next Reviews

 

ORTO-VILLAGE | CENTRUM ORTODONCJI I IMPLANTOLOGII IconORTO-VILLAGE | CENTRUM ORTODONCJI I IMPLANTOLOGII

Ogrodowa 1A, Wola Mrokowska

4,5 31 reviews

  • Avatar Dorota Kulawiec ★★★★★ 6 miesięcy temu
    Polecam. Jestem po leczeniu ortodontycznym. Ortodonta współpracuje z innymi specjalistami, … więcej podchodzi do klienta indywidualnie i zajmuje się problemem holistycznie. Jestem bardzo zadowolona z usług.
  • Avatar Wesela Dwór Many ★★★★★ 7 miesięcy temu
    Profesjonalna obsługa, cudowna atmosfera, opieka całego zespołu na najwyższym poziomie. … więcej Polecam wszystkim!
  • Avatar Kasia Maciejewska ★★★★★ rok temu
    Polecam bez wahania! Przetestowalam umiejętności I doświadczenie chyba każdego specjalisty … więcej z OrtoVillage❤ od leczenia zachowawczego, higienizacji, wizyt chirurgicznych, herbatki I pogadanek na recepcji po piękny biały uśmiech od Dr. Wojciecha😊🙏 Dziękuję I napewno dalej będę polecać!
  • Avatar Ola 09 ★★★★★ 7 miesięcy temu
    Nowoczesny i przyjazny pacjentom gabinet stomatologiczny, który spełni oczekiwania … więcej tych najbardziej wymagających. Polecam😊
  • Avatar Magdalena Krzewska ★★★★★ rok temu
    Polecam opiekę ortodontyczną u Pani Magdaleny Tierentiew. Zawsze działa według ustalonego … więcej planu, którego celem jest piękny uśmiech. Wspominając o bardzo przyjaznej atmosferze w gabinecie jak i poza nim.
    Serdecznie pozdrawiam całą ekipę ORTO-VILLAGE Magdalena K.
  • Avatar Marcin Grabowski ★★★★★ rok temu
    Polecam, fantastyczny gabinet 🙂 fantastyczna kadra!
  • Avatar Agnieszka Malinowska ★★★★★ rok temu
    Miałam przyjemność skorzystać z usług ORTO-VILLAGE podejście do pacjenta 5gwiazdek … więcej profesjonalny sprzęt efekt końcowy 5gwiazdek polecam 👍👍❤❤
  • Avatar Kamil Cwyl ★★★★★ rok temu
    Super fachowa obsługa❗ Bardzo polecam❗Córka nie chce wychodzić od stomatologa, ponieważ … więcej podczas wizyty leży wygodnie i ogląda bajki na "suficie" 😅
  • Avatar Jan ★★★★★ rok temu
    Miła i profesjonalna obsługa. Ceny trochę wysokie. Ale za to mają dobry i profesjonalny … więcej sprzęt. Bardzo polecam Cena adekwatna do jakości.

Dodaj opinię w Google




    Zapisz się na konsultację

    Focus-Promedi-piktogram-liczniki-implanty
    0
    wszczepionych mplantów
    dentysta
    0
    założonych apartów na zęby
    Focus-Promedi-piktogram-liczniki-zadowolonych-Pacjentow
    0
    wyleczonych pacjentów
    Focus-Promedi-piktogram-liczniki-lat-doswiadczenia
    0
    lat doświadczenia
    dentysta Wola Mrokowska
    Pobierz bezpłatny poradnik ekspertów

    Szukasz gabinetu dla siebie i swojej rodziny? Chcesz podjąć leczenie stomatologiczne, ale nie wiesz na co zwrócić uwagę wybierając swojego dentystę? Pobierz poradnik przygotowany przez nasz zespół i dowiedz się czym się kierować przy wyborze stomatologa

    Sprawdź jak łatwo dojedziesz do Orto-Village
    "miejsce, gdzie spełnisz swoje marzenia... nigdy nie jest za daleko"
    Zobacz jak mało czasu zajmuje dojazd z pobliskich miejscowości
    Na miejscu czeka na Ciebie:
    • prywatny parking
    • możliwość płacenia kartą
    • WiFi i klimatyzacja
    • pyszna kawa :)
    Jesteś już w Woli Mrokowskiej? Kieruj się do Orto-Village